ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Σουηδία: Το απομονωμένο νησί που έχει μετατραπεί σε πολυτελές ξενοδοχείο (φώτο)

Σουηδία: Το απομονωμένο νησί που έχει μετατραπεί σε πολυτελές ξενοδοχείο (φώτο)

Σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που προσφέρει όλες τις ανέσεις στους επισκέπτες του έχει μετατραπεί ένα νησί με ιστορικό φάρο στην Σουηδία.

Το ξενοδοχείο Pater Noster, απέχει 5 μίλια από την μικρή ιστιοπλοϊκή κοινότητα του Marstrand και είναι προσβάσιμο μόνο με πλοίο ή ελικόπτερο! Σύμφωνα με έναν θρύλο, γνωστό στην περιοχή, οι ναυτικοί φώναζαν «Pater Noster» καθώς πλησιάζουν το νησί, ώστε να καθοδηγηθούν με ασφάλεια γύρω από τους υφάλους.

Από το 1868 έως το 1977, στο φάρο ζούσαν οι άνθρωποι που φρόντιζαν για την ομαλή λειτουργία του και βοηθούσαν τα πλοία για μια ομαλή και ασφαλή διέλευση από την περιοχή. Τώρα, χάρη στο σουηδικό στούντιο αρχιτεκτονικής Stylt, όλοι μπορούν να το επισκεφτούν καθώς έχει μετατραπεί σε ένα λαμπερό ξενοδοχείο!

https://www.instagram.com/p/CFu3dFvprxf

Το πολυτελές ξενοδοχείο λοιπόν διαθέτει έναν κεντρικό ξενώνα με οκτώ δίκλινα δωμάτια, μια μεγάλη τραπεζαρία και έναν υπέροχο χώρο για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ.

Μάλιστα, εάν είστε ρομαντικά άτομα, υπάρχει και ένα υπαίθριο υπνοδωμάτιο για να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια! Η τιμή για μια νύχτα ξεκινάει από τα 500 δολάρια ανά άτομο, αλλά περιλαμβάνει μεταφορικά από και προς το νησί, καθώς και πρωινό.

https://www.instagram.com/p/CGVHPbap0Tv

Το Stylt σχεδίασε το ξενοδοχείο με σκοπό να κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν σαν το σπίτι τους, προσθέτοντας vintage έπιπλα και μια ναυτική διακόσμηση, με κάποιες πινελιές διακόσμησης που παραπέμπουν στην μεγάλη ιστορία του νησιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CD67bUcJuQD

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.