Αγενής ο Ν.Τραμπ έναντι του Κ.Μητσοτάκη και της Ελλάδας. Να τα λέμε κι αυτά...

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. άνοιξαν τις πύλες τους οι σταθμοί του μετρό

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. άνοιξαν τις πύλες τους οι σταθμοί του μετρό

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Μετά το τέλος των διαδηλώσεων για το Πολυτεχνείο και την εντολή της ελληνικής αστυνομίας άνοιξαν εκ νέου οι σταθμοί του μετρό που ήταν κλειστοί.

Πρόκειται για τους σταθμούς “Ομόνοια “, “Πανεπιστήμιο”, “Σύνταγμα”, “Ευαγγελισμός”, “Μ. Μουσικής”, ” Συγγρού – Φιξ”, “Μεταξουργείο”, “Μοναστηράκι “, “Βικτώρια”, “Αττική”, ” Σεπόλια” και ” Στ. Λαρίσης”.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.