
Κλειστή θα παραμείνει αύριο Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, και συγκεκριμένα από τις 7 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, η Εθνική οδός Χανίων-Κισσάμου στο οδικό τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) μεταξύ των κόμβων Ταυρωνίτη και Κολυμβαρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Το συγκεκριμένο οδικό τμήμα κλείνει, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες απεγκατάστασης της εργοταξιακής σήμανσης του έργου, «υπόγειες ηλεκτρικές διασυνδέσεις Κρήτης με το ηπειρωτικό σύστημα».
Κατά τις ώρες εφαρμογής των απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των κινούμενων επί του ΒΟΑΚ οχημάτων θα εκτρέπεται και θα διεξάγεται από τους κόμβους εξόδου Ταυρωνίτη και Κολυμβαρίου, με κίνηση στην Παλαιά Εθνική Οδό Χανίων-Κισσάμου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.