«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Ελάχιστες οι πτήσεις στους πίνακες αφίξεων – αναχωρήσεων

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Ελάχιστες οι πτήσεις στους πίνακες αφίξεων – αναχωρήσεων

Αισθητή είναι η μείωση στις πτήσεις του «Ελευθέριος Βενιζέλος» το τελευταίο χρονικό διάστημα, εν μέσω κορωνοϊού, με τον πίνακα αφίξεων – αναχωρήσεων να παραμένει σχεδόν άδειος.

Η πανδημία του κορωνοϊού πάγωσε τις αερομεταφορές και καθήλωσε μεγάλο μέρος του στόλου των αεροπορικών εταιρειών. Άλλωστε το πρώτο επτάμηνο του 2020 σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας διακινήθηκαν μόλις 9 εκατομμύρια επιβάτες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, με την κίνηση να παρουσιάζει πτώση 74,3% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019.

Πτήση για Νέα Υόρκη με 341 ευρώ

Το δεύτερο lockdown αποτυπώνεται στις εικόνες του iefimerida από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο οποίο άλλες χρονιές τέτοια εποχή επικρατούσε το αδιαχώρητο, σε απόλυτα εορταστικό κλίμα. Τα εισιτήρια παραμένουν στα αζήτητα, παρότι οι τιμές τους έχουν πέσει σε πρωτοφανή επίπεδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για το διάστημα 24 Δεκεμβρίου με 2 Ιανουαρίου υπάρχουν εισιτήρια για τη Νέα Υόρκη (με ενδιάμεσο σταθμό) με μόλις 341 ευρώ, αλλά και πάλι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για γιορτινά ταξίδια στο «Μεγάλο Μήλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.