Η πιο ρομαντική σκηνή του Game of Thrones στο πιο μαγικό μέρος! (βίντεο)

Η πιο ρομαντική σκηνή του Game of Thrones στο πιο μαγικό μέρος! (βίντεο)

Σε μία μαγική τοποθεσία στα νότια της Ισλανδίας, όπου ένας υπέροχος καταρράκτης δημιουργεί ένα πραγματικά μοναδικό σκηνικό, αποφάσισε η ομάδα παραγωγής του Game of Thrones να γυρίσει μια από τις πιο ρομαντικές σκηνές της σειράς.

Η σκηνή εκτυλίχθηκε στο πρώτο επεισόδιο του όγδοου και τελευταίου κύκλου και ο λόγος για το παθιασμένο ερωτικό φιλί που αντάλλαξε ο Jon Snow με την Daenerys Targaryen κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των δράκων. Το ερωτικό φιλί των δύο πρωταγωνιστών αποτέλεσε μια από τις πιο πολυσυζητημένες σκηνές της πρεμιέρας της τελευταίας σεζόν, που με τόση αγωνία περίμεναν εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, μιας και η σειρά χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό “Time” ως η δημοφιλέστερη στον κόσμο με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στην ιστορία της τηλεόρασης.

Και μπορεί οι πρωταγωνιστές της σκηνής να υπήρξαν κολλητοί φίλοι από την αρχή σχεδόν των γυρισμάτων της σειράς, όπως δήλωσε ο ίδιος ο ηθοποιός Kit Harington για την Emilia Clarke, όμως για τις ανάγκες των γυρισμάτων, επέδειξαν την απαιτούμενη ηθοποιία τους και με το ιδανικότερο φόντο στις πλάτες τους, δημιούργησαν μια πραγματικά υπέροχη σκηνή, παρά τις μετέπειτα δηλώσεις τους, που επίσης συζητήθηκαν αρκετά.

Όσο για το σημείο που επιλέχθηκε, αγαπήθηκε τόσο από τους ίδιους τους ηθοποιούς της σειράς όσο και από εκατομμύρια τουρίστες που είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κάποια στιγμή της ζωής του εκεί.

Και μπορεί για τις ανάγκες της σειράς να προστέθηκε ψηφιακά ένας επιπλέον καταρράκτης στην βάση του ήδη υπάρχοντος, όμως ο αυθεντικός Skógafoss δεν παύει να εντυπωσιάζει τους πάντες με την επιβλητικότητα και την ομορφιά του. Θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους και πολυφωτογραφημένους καταρράκτες της χώρας, με το ύψος του να αγγίζει τα 200 πόδια (60 μέτρα) και το πλάτος του να φτάνει τα 82 πόδια (25 μέτρα). Βρίσκεται στα νότια της Ισλανδίας στον ποταμό Skógá και σου δίνει τη δυνατότητα με την εξέδρα που βρίσκεται στη βάση του, να έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με τις δυνάμεις της φύσης και να απολαύσεις ένα υπέροχο θέαμα από ψηλά.

Έχει τεράστια ισχύ και συνεχή ροή με τα εκατομμύρια γαλόνια νερών να χύνονται στον γκρεμό, δημιουργώντας ένα μονό ή διπλό ουράνιο τόξο που είναι συνήθως ορατό κατά τις ηλιόλουστες ημέρες.

https://www.vimeo.com/500876670

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντυπωσιακός, όμορφος, μαγικός, απολαυστικός, αλλά διαφορετικός από όλους τους άλλους καταρράκτες της χώρας, μα το ίδιο διάσημος με αυτούς, στην «Γη των Καταρρακτών» όπως πολύ εύστοχα έχει χαρακτηριστεί η Ισλανδία, η οποία πρωταγωνίστησε με τον τρόπο της σε μια επική σειρά που δεν πρόκειται να ξεχαστεί όσα χρόνια και αν περάσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.