Ο Ν.Τραμπ για να μείνει στην ιστορία με θετικό τρόπο θα πρέπει να θυμάται μια φράση των αρχαίων Ελλήνων: «Μηδέν άγαν»...

Ξεκίνησε τις πτήσεις στην Ελλάδα η Wizz Air Abu Dhabi – Προσγειώθηκε η πρώτη στην Αθήνα (βίντεο)

Ξεκίνησε τις πτήσεις στην Ελλάδα η Wizz Air Abu Dhabi – Προσγειώθηκε η πρώτη στην Αθήνα (βίντεο)

Ο νέος εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Wizz Air Abu Dhabi, ξεκίνησε πτήσεις στην Ελλάδα, με την πρώτη να προσγειώνεται στην Αθήνα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και στη Θεσσαλονίκη να ξεκινούν στις 4 Φεβρουαρίου 2021.

Η σύνδεση Αθήνα – Άμπου Ντάμπι είναι τρεις φορές την εβδομάδα Δευτέρα, Τετάρτη (από 17 Φεβρουαρίου) και Παρασκευή, ενώ Θεσσαλονίκη – Άμπου Ντάμπι, δυο φορές, Δευτέρα, Τρίτη.

«Τα νέα δρομολόγια μεταξύ Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ‘Αμπου Ντάμπι προσθέτουν με αυξητική δυναμική 600 χιλιάδες επιπλέον θέσεις εργασίας στην αγορά ετησίως και υπογραμμίζουν τη μακροχρόνια δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει στους Έλληνες επιβάτες ακόμα πιο προσιτές και οικολογικές προτάσεις ταξιδιού» τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Wizz Air Abu Dhabi, μια κοινοπραξία των ADQ και Wizz Air Holdings plc, ανακοίνωσε αρχικά ένα αεροπορικό δίκτυο που περιλαμβάνει τις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια, Κουτάισι, Λάρνακα, Οδησσό και Γιερεβάν ενώ ακόμη περισσότεροι προορισμοί θα προστεθούν τους επόμενους μήνες.

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε δήλωσή της κάνει λόγο για «ψήφο εμπιστοσύνης» της Wizzair Abu Dhabi στην αγορά της Αθήνας, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την κοινωνία, τον αεροπορικό κλάδο και τον τουρισμό. Και προσθέτει «το γεγονός ότι η Αθήνα είναι ο πρώτος προορισμός της νέας εταιρείας από τη βάση της στο ‘Αμπου Ντάμπι, αποτελεί μια εξαιρετική αναπτυξιακή ενέργεια και είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει μια σημαντική νέα προσθήκη στην αγορά μας, με ασφαλείς, βιώσιμες και επιτυχημένες πτήσεις, με το έξοχο προϊόν που προσφέρει η εταιρεία».

Η Wizz Air έχει μεταφέρει περισσότερους από 2 εκατ. επιβάτες μέσω του ελληνικού δικτύου της, το οποίο περιλαμβάνει 8 αεροδρόμια και 62 δρομολόγια από το 2004 όταν η εταιρεία ξεκίνησε να πετά στην Ελλάδα.

​Η Wizz Air εγκαινίασε μια νέα εποχή υγειονομικά ασφαλούς ταξιδιού σε όλο το δίκτυό της, με ενισχυμένα μέτρα που εξασφαλίζουν την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και των πληρωμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.