ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κοινωνικά πειράματα με «διακοπές υπό δοκιμή»: Έρχονται Ρόδο οι 187 Ολλανδοί – Θα μείνουν κλεισμένοι σε ξενοδοχείο

Κοινωνικά πειράματα με «διακοπές υπό δοκιμή»: Έρχονται Ρόδο οι 187 Ολλανδοί – Θα μείνουν κλεισμένοι σε ξενοδοχείο

Φτάνουν σήμερα το απόγευμα στην Ρόδο 187 Ολλανδοί, ώστε να ξεκινήσει το κοινωνικό πείραμα με τις «διακοπές υπό δοκιμή».

Οι Ολλανδοί ηλικίας 18-70 θα φτάσουν στο νησί σήμερα το απόγευμα.

Οι εν λόγω τουρίστες εντάσσονται στο σχέδιο της Sunweb σε συνεργασία με την ολλανδική κυβέρνηση.

Οι επισκέπτες αυτοί όπως μετέδωσε η ΕΡΤ θα πληρώσουν 399 ευρώ για οχταήμερες διακοπές all-inclusive σε ξενοδοχείο της πόλης της Ρόδου από το οποίο δεν θα επιτρέπεται να βγουν ούτε στην παραλία, την οποία θα βλέπουν μόνο από τα παράθυρά τους. Θα έχουν όμως στη διάθεσή τους τις πισίνες και τα εστιατόρια του ξενοδοχείου.

Όταν θα επιστρέψουν στην Ολλανδία θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα για δέκα ημέρες.

Για το εν λόγω πείραμα που έχει ως στόχο να διαπιστωθεί αν είναι εφικτός ο τουρισμός κατά τη διάρκεια της πανδημίας σύμφωνα με το BBC είχαν κάνει αίτηση τουλάχιστον 30.000 άνθρωποι.

Οι δαπάνες για τα τεστ κορονοϊού βαρύνουν την εταιρεία

Οι ταξιδιώτες κάνουν ήδη τεστ πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο που θα τους μεταφέρει στο αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ αλλά θα κάνουν ακόμη ένα και μετά το ταξίδι, ενώ επιστρέφοντας θα μπουν σε καραντίνα 10 ημερών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν κάποιος μολυνθεί από κορωνοϊό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα μπει σε ξενοδοχείο καραντίνας και τα έξοδα θα καλυφθούν από την εταιρεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.