ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ενισχύεται με δεύτερο δρομολόγιο την εβδομάδα η γραμμή Γύθειο – Κύθηρα

Ενισχύεται με δεύτερο δρομολόγιο την εβδομάδα η γραμμή Γύθειο – Κύθηρα

Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ανακοίνωσε πως η γραμμή Γύθειο-Κύθηρα ενισχύεται με ένα δεύτερο δρομολόγιο την εβδομάδα από τις 15 Μαΐου.

«Έχουμε δεσμευτεί ως κυβέρνηση, να στηρίξουμε τους νησιώτες μας. Για εμάς οι πολίτες των Κυθήρων δεν είναι δεύτερης κατηγορίας.

Κάνουμε πράξη ένα διαχρονικό αίτημά τους και βάζουμε και δεύτερο δρομολόγιο την εβδομάδα στη γραμμή Γύθειο – Κύθηρα», δήλωσε ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος,

«Ενισχύουμε με αυτόν τον τρόπο, την οικονομία του νησιού αλλά και τον τουρισμό που θα ανοίξει από τις 15 Μαΐου και διευκολύνουμε τις μετακινήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στόχος μας την επόμενη ημέρα της πανδημίας να στηρίξουμε τους πολίτες, την τοπική οικονομία, τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις», συμπλήρωσε ο κ. Κατσαφάδος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.