ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νew York Times: «Η Ελλάδα ανοίγει τον τουρισμό με γεμάτα νοσοκομεία»

Νew York Times: «Η Ελλάδα ανοίγει τον τουρισμό με γεμάτα νοσοκομεία»

Με σπόντες και αστερίσκους για το επικείμενο άνοιγμα του Τουρισμού αναφέρεται εκτενές ρεπορτάζ των New York Times. Όπως επισημαίνει η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που ανοίγει τα σύνορα και για μη Ευρωπαίους παρά το γεγονός ότι τα νοσοκομεία της είναι γεμάτα και τα τρία τέταρτα των Ελλήνων είναι ανεμβολίαστοι.

Με ένα εκτενές ρεπορτάζ οι «New York Times» κάνουν αναφορά στο άνοιγμα του Τουρισμού της χώρας μας, ενώ η κατάσταση στο ΕΣΥ παραμένει δραματική και τα τρία τέταρτα των πολιτών δεν έχουν εμβολιαστεί.

Με τον καυστικό τίτλο «Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο»: Το νέο στοίχημα της Ελλάδας» το ρεπορτάζ τονίζει ότι η οικονομία της χώρας μας εξαρτάται από τα χρήματα που θα μας αφήσουν οι τουρίστες: «Με τη χαλάρωση των περιορισμών της, η χώρα, που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα δολάρια του τουρισμού, έχει προχωρήσει μπροστά από ένα ευρύτερο σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να καλωσορίσει επισκέπτες από το εξωτερικό» αναφέρει.

«Η Ελλάδα έχει ανοίξει ξανά σε πολλούς επισκέπτες στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, ξεπερνώντας τους περισσότερους Ευρωπαίους γείτονές της στην επανεκκίνηση του τουρισμού, ακόμη και όταν τα νοσοκομεία της χώρας παραμένουν γεμάτα και περισσότερα από τα τρία τέταρτα των Ελλήνων είναι ανεμβολίαστοι» σημειώνει το ρεπορτάζ των «New York Times».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, στο άρθρο αναφέρεται η έκθεση του State Department σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα κατατάσσεται στις χώρες υψηλού κινδύνου λόγω της πανδημίας, ενώ σημειώνει ότι τα κυβερνητικά στελέχη είναι αισιόδοξα και προβάλλουν ως όπλα για την καταπολέμηση της πανδημίας τον… καλό καιρό και τα self tests.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.