ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεκινούν οι κρουαζιέρες του προγράμματος TUI Cruises στην Ελλάδα

Ξεκινούν οι κρουαζιέρες του προγράμματος TUI Cruises στην Ελλάδα

Η TUI Cruises αναμένεται να ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο από την Ελλάδα, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της.

Μετά από πολύμηνη διακοπή, το Mein Schiff 5 αρχίζει με ταξίδια διάρκειας μιας εβδομάδας από και προς την Κρήτη. Περίπου 1.000 πελάτες του πρώτου ταξιδιού επιβιβάζονται σήμερα στο λιμάνι του Ηρακλείου, ενώ το πλοίο αναχωρεί αύριο στις 9 π.μ. με προορισμούς τη Ρόδο, τον Πειραιά και τη Σούδα της Κρήτης.

«Περιμέναμε πολύ καιρό αυτή τη στιγμή. Το πλοίο Mein Schiff 5 αναχωρεί αύριο για το πρώτο του ταξίδι στη φετινή σαιζόν. Είναι μια συγκινητική στιγμή, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για το πλήρωμα», δήλωσε η Wybcke Meier, διευθύνουσα σύμβουλος της TUI Cruises. «Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι επιβάτες θα απολαύσουν για άλλη μια φορά τους μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς και είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποστηρίξαμε τη διαδικασία επανέναρξης των κρουαζιέρων», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Η TUI Cruises είχε προσφέρει και τον περασμένο Σεπτέμβριο κρουαζιέρες στην Ελλάδα με το πλοίο Mein Schiff 6, περιλαμβανομένων και χερσαίων εκδρομών. Το ίδιο θα ισχύει και στις φετινές κρουαζιέρες, όπου θα προσφέρονται χερσαίες εκδρομές που διοργανώνονται από την TUI Cruises.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.