ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας – Δείτε ποιες οδικούς άξονες να αποφύγετε

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας – Δείτε ποιες οδικούς άξονες να αποφύγετε

Αυξημένη παραμένει η κίνηση αυτή την ώρα στους δρόμους της Αττικής, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι υπάρχει μποτιλιάρισμα καταγράφεται τώρα επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, και στην έξοδο προς Λαμία, από Αχαρνών έως και το ύψος της Φιλαδέλφειας.

Αυξημένη η κίνηση και επί της λεωφόρου Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα.

Η κίνηση και επί της λεωφόρου Κηφισίας είναι αυξημένη, στο ύψος της Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κίνηση και μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα συναντούν οι οδηγοί και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Χίλτον.

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.