ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χανιά: Κλειστό λόγω εργασιών μεγάλο τμήμα του ΒΟΑΚ την Παρασκευή

Χανιά: Κλειστό λόγω εργασιών μεγάλο τμήμα του ΒΟΑΚ την Παρασκευή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων για τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) την Παρασκευή 4 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο πλαίσιο εργασιών για την αποκατάσταση φαινομένων κατολίσθησης, θα ισχύσει στένωση λωρίδας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις για 300 μέτρα στο τμήμα της Εθνικής Οδού Χανίων-Κισσάμου στην περιοχή Αγίας Μαρίνας.

Επιπλέον, κατά την ημέρα έναρξης των εργασιών για τις ανάγκες εγκατάστασης της προβλεπόμενης σήμανσης για τις ανάγκες του έργου, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα του ΒΟΑΚ από τον Κόμβο Γαλατά έως και τον Κόμβο Πλατανιά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τις επτά το πρωί έως τις επτά το απόγευμα.

Κατά τις ώρες εφαρμογής των ρυθμίσεων η κυκλοφορία των κινούμενων επί του ΒΟΑΚ οχημάτων, θα εκτρέπεται και θα διεξάγεται από τους κόμβους εξόδου Γαλατά και Πλατανιά με κίνηση μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδό Χανίων-Κισσάμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.