ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έτσι είναι η διαμονή στο πιο απομονωμένο ξενοδοχείο πάνω στα βράχια (βίντεο)

Έτσι είναι η διαμονή στο πιο απομονωμένο ξενοδοχείο πάνω στα βράχια (βίντεο)

Το ξενοδοχείο Fogo βρίσκεται ανοικτά της βορειοανατολικής ακτής της Νέας Γης στον Καναδά και δε θα μπορούσε παρά να είναι το πιο απομονωμένο ξενοδοχείο στο κόσμο αφού είναι τοποθετημένο πάνω στα βράχια, με θέα στον ωκεανό και στα παγόβουνα και χωρίς ανθρώπινη παρουσία για χιλιόμετρα.

Για να φτάσετε εκεί θα πρέπει να πάρετε ελικόπτερο ή πλοίο από το λιμάνι του Farewell, πάντα με την επικινδυνότητα του άσχημου καιρού και των σφοδρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, ειδικά τον χειμώνα.

Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο πάνω στη βραχώδη ακτή του νησιού στα βόρεια παράλια της ηπειρωτικής χώρας της Νέας Γης, στη μικρή αλιευτική κοινότητα του Joe Batt’s Arm, με τις πιο κοντινές κοινότητες να απέχουν 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Το πολυτελές θέρετρο θυμίζει εξωτερικά ταινία επιστημονικής φαντασίας, ενώ στις σουίτες του θα βρείτε όλες τις ανέσεις για να περάσετε μερικές μέρες με θαλπωρή και ζεστασιά, σε ένα φιλόξενο περιβάλλον. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν εξαιρετική θέα στον Βόρειο Ατλαντικό και ξεχωρίζουν για τη μίνιμαλ διακόσμηση και τις πολυτελείς λεπτομέρειες που κάνουν τη διαμονή μια μοναδική εμπειρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.