ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανατροπή νταλίκας με πορτοκάλια: Στο «κόκκινο» η κίνηση στον Κηφισό (χάρτης)

Κλειστός παραμένει ο παράδρομος από την Πέτρου Ράλλη προς την κάθοδο του Κηφισού

Ανατροπή νταλίκας με πορτοκάλια: Στο «κόκκινο» η κίνηση στον Κηφισό (χάρτης)

Στο «κόκκινο» είναι η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά λόγω εργασιών καθαρισμού του οδοστρώματος μετά από την ανατροπή νταλίκας στις 3:30 τα ξημερώματα η οποία μετέφερε 10 τόνους πορτοκάλια.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, λίγο μετά τις 07:00 το πρωί δόθηκε στην κυκλοφορία άλλη μία λωρίδα, ενώ στις 06:00 το πρωί είχαν δοθεί οι δύο αριστερές. Κλειστός παραμένει ο παράδρομος από την Πέτρου Ράλλη προς την κάθοδο του Κηφισού.

Μεγάλες καθυστερήσεις, πορτοκάλια διασκορπισμένα στην άσφαλτο

Σύμφωνα με τον Σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, Κίμωνα Λογοθέτη, οι εργασίες των συνεργείων θα διαρκέσουν για τις επόμενες τρεις ώρες τουλάχιστον, προκειμένου να καθαρίσουν το οδόστρωμα από τα πορτοκάλια καθώς προκαλούν ολισθηρότητα και είναι επικίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Επίσης, γίνονται εργασίες για την αποκατάσταση στους ιστούς ηλεκροφωτισμού αλλά και στα στηθαία που έχουν χτυπηθεί από την νταλίκα.

Όπως φαίνεται στον παρακάτω χάρτη η κατάσταση λίγο μετά τις 08:00 το πρωί στην λεωφόρο Κηφισού είναι ασφυκτική, με τους οδηγούς να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες και τις Αρχές να προσπαθούν να διευκολύνουν την κυκλοφορίας. Δείτε live την κίνηση στους δρόμους.

Πώς έγινε το συμβάν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου Κηφισού με την οδό Αγίας Άννης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού. Άγνωστο πως ο οδηγός του φορτηγού που μετέφερε 10 τόνους πορτοκάλια στην αγορά του Ρέντη έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.