ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άπιαστο όνειρο για τους Έλληνες οι διακοπές – Στα ύψη κόστος διαμονής και εισιτήρια

Η ακρίβεια «χτυπά» και τις διακοπές των Ελλήνων

Άπιαστο όνειρο για τους Έλληνες οι διακοπές – Στα ύψη κόστος διαμονής και εισιτήρια

 Μια περιουσία αναμένεται να κοστίσουν οι διακοπές στους Έλληνες, λόγω της ακρίβειας, η οποία «μαστίζει» τον τουρισμό. 

Το μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας στα νησιά παραμένει το κόστος διαμονής αλλά και τα μεταφορικά, με εισιτήρια και καταλύματα να έχουν πάρει φωτιά, με αποτέλεσμα οι Έλληνες να μην κάνουν διακοπές.

Δύσκολα θα βρει κάποιος διαμονή σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό που να κοστίζει κάτω από 110 ευρώ την βραδιά, καθώς δεν υπάρχει ούτε ένα μικρό κατάλυμα με τιμή μικρότερη, σε δημοφιλή νησιά όπως η Μήλος, η Σίφνος, η Φολέγανδρος, η Μύκονος ή η Σαντορίνη.

Την ίδια ώρα, η περίφημη επιδότηση του κοινωνικού τουρισμού παραμένει σε μάλλον αστεία ποσά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι χαρακτηριστικό πως στα νησιά το μέγιστο ποσό, για τον Αύγουστο, της επιδότησης φτάνει για 5στερο με πρωινό, τα 34,80 ευρώ, μόνο που τα 5στερα είναι ελάχιστα και τα περισσότερα είναι καταλύματα λίγων κλειδιών όπου η επιδότησή είναι το μέγιστο 30 ευρώ και αυτό για μόλις 6 βράδια στα νησιά, πλην των περιπτώσεων πυρόπληκτων και σεισμόπληκτων περιοχών που προβλέπονται περισσότερες διανυκτερεύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.