
Ένας έμπειρος ταξιδιώτης από τη Μελβούρνη, ο 29χρονος Λούκας Μπρανκατιζάνο, που έχει επισκεφθεί περίπου 60 χώρες, αποκάλυψε ποιες πέντε πόλεις δεν θα ήθελε να ξαναεπισκεφθεί ποτέ, με μία ελληνική να βρίσκεται ανάμεσά τους.
Σε βίντεο που έγινε viral, ο ίδιος περιέγραψε εμπειρίες από τα ταξίδια του σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική, υποστηρίζοντας ότι ορισμένοι δημοφιλείς προορισμοί δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες του.
Στην πρώτη θέση της αρνητικής του λίστας βρίσκεται το Νέο Δελχί, το οποίο χαρακτήρισε χαοτικό, με έντονη κυκλοφορία, θόρυβο και σοβαρή ατμοσφαιρική ρύπανση, αν και αναγνώρισε ότι η υπόλοιπη Ινδία τον εντυπωσίασε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθεί η Λεόν στη Νικαράγουα, την οποία περιέγραψε ως υπερβολικά ζεστή και δύσκολη για βραδινή κυκλοφορία, παρά το γεγονός ότι η χώρα συνολικά του άφησε θετικές εντυπώσεις.
Στη λίστα του περιλαμβάνει επίσης την Πνομ Πενχ στην Καμπότζη, την οποία βρήκε άχαρη και έντονα αστικοποιημένη, καθώς και το Μπενιντόρμ στην Ισπανία, το οποίο χαρακτήρισε υπερβολικά τουριστικό και απευθυνόμενο κυρίως σε συγκεκριμένο κοινό.
Τέλος, ιδιαίτερη συζήτηση προκάλεσε η αναφορά του στην Οία της Σαντορίνης. Παρότι αναγνώρισε τη φήμη της, την περιέγραψε ως υπερβολικά πολυσύχναστη και απογοητευτική το καλοκαίρι λόγω του συνωστισμού και της τουριστικής υπερφόρτωσης, προκαλώντας αντιδράσεις και έντονες συζητήσεις στα social media.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.