ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεμένα τα πλοία: Απαγορευτικό απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο

Η ενημέρωση της εταιρείας Blue Star Ferries

Δεμένα τα πλοία: Απαγορευτικό απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο

Οι θυελλώδεις νοτιάδες που πνέουν σήμερα, Τετάρτη στο Αιγαίο, οδήγησαν σε δεμένα καράβια, καθώς απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από και προς τα λιμάνια των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Η εταιρεία Blue Star Ferries που εξυπηρετεί τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις των νησιών του Βορείου Αιγαίου ενημερώνει σχετικά με τις τροποποιήσεις δρομολογίων, τα οποίο αναμένεται να κανονικοποιηθούν την Πέμπτη.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/01/23: τα δρομολόγια από Μυτιλήνη 18:00 για Χίο-Πειραιά, δεν θα πραγματοποιηθούν.

BLUE STAR MYCONOS

Το πλοίο θα παραμείνει στο λιμάνι του Πειραιά από όπου θα αναχωρήσει την Παρασκευή 20/01/23 στο προγραμματισμένο του δρομολόγιο.

ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/01/23: τα δρομολόγια από Πειραιά 20:00 για Χίο-Μυτιλήνη, δεν θα πραγματοποιηθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.