ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Σε ποια πόλη της Ελλάδας δεν θα μετακομίζατε ποτέ;» – Χαμός στο Twitter με τις απαντήσεις

Ποια βρίσκεται στην κορυφή της «μαύρης» λίστας

«Σε ποια πόλη της Ελλάδας δεν θα μετακομίζατε ποτέ;» – Χαμός στο Twitter με τις απαντήσεις

Το Twitter είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο μπορεί ο καθένας ανενόχλητος να… βγάλει ελεύθερα χολή για οποιονδήποτε και οτιδήποτε.

Αυτή τη φορά το θέμα που τέθηκε και άναψε φωτιές είχε τίτλο «H πόλη της Ελλάδας που δεν θα μετακόμιζα ποτέ» και τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να ήταν πολύ διαφορετικά.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Ένας χρήστης ρώτησε το κοινό που τον ακολουθεί στην πλατφόρμα να πει τη γνώμη του σχετικά με την πόλη της Ελλάδας, στην οποία δεν θα μετακόμιζε ποτέ, όσα χρήματα κι αν του έδιναν.

https://twitter.com/eziii1k/status/1533364812041924608?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1533364812041924608%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2022%2F06%2F07%2Fgo-fun%2Fsocial%2Fh-poli-tis-elladas-pou-den-tha-metakomiza-pote-panikos-sto-twitter-tis-apantiseis%2F

Χαμός με τις απαντήσεις

Αν και όλοι μας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την ασχήμια και τα προβλήματα της Αθήνας, φαίνεται πως υπάρχουν κι άλλες πόλεις, οι οποίες έχουν μπει στη «μαύρη λίστα». Τουλάχιστον για τους χρήστες του Twitter.

Όπως φαίνεται από την πλειοψηφία των σχολίων η Πτολεμαϊδα βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις της ΜΗ μετακόμισης, ενώ στην ίδια κατηγορία βρίσκονται και η Λαμία, το Αγρίνιο, η Λάρισα και η Λαμία.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχαν και οι πιο ψύχραιμοι, οι οποίοι υποστήριξαν την άποψη πως με τον κατάλληλο μισθό, θα μετακόμιζαν οπουδήποτε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.