ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε65: Πότε θα είναι έτοιμο το νότιο τμήμα που θα «φέρει» τα Τρίκαλα κοντά στους Αθηναίους σε κάτω από 3 ώρες  

Σε εξέλιξη βρίσκονται έργα και στο βόρειο τμήμα του Ε65

Ε65: Πότε θα είναι έτοιμο το νότιο τμήμα που θα «φέρει» τα Τρίκαλα κοντά στους Αθηναίους σε κάτω από 3 ώρες  

Σε λιγότερες από 3 ώρες θα μπορεί να φτάσει στα Τρίκαλα ένας ταξιδιώτης από την Αθήνα, με την ολοκλήρωση του νότιου τμήματος του Αυτοκινητοδρόμου E65 (Κεντρικής Ελλάδας), το οποίο συνδέει τη Λαμία με την Ξυνιάδα Δομοκού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, επήλθε συμφωνία μεταξύ του υπουργείου Υποδομών και της εταιρείας «Κεντρική Οδός» σχετικά με την επίλυση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί σε τμήμα 4 χιλιομέτρων (πριν τη σήραγγα Όθρυος), με αποτέλεσμα τα έργα να συνεχίζονται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόοδος στο σύνολο του έργου του νότιου τμήματος του E65 έχει υπερβεί το 85% και το έργο αναμένεται να είναι έτοιμο προς τα τέλη του 2023 ή τις αρχές του 2024.

Το τμήμα 14,5 χιλιομέτρων, από τη Λαμία έως τον ανισόπεδο κόμβο Καρπενησίου έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα και στο βόρειο τμήμα του E65 που θα συνδέει τα Τρίκαλα με την Εγνατία Οδό. Όταν αυτά ολοκληρωθούν, κάτι που εκτιμάται ότι θα γίνει τον Αύγουστο του 2024, το ταξίδι από τη Λαμία έως την Εγνατία Οδό θα διαρκεί 1 ώρα και 45 λεπτά, όταν σήμερα απαιτούνται πάνω από 3 ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.