ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιλλουμινάτι: Τώρα και σε μπαρ – Άνοιξε στο Ντουμπάι το πρώτο club για τους… έχοντες και κατέχοντες

Η ΝΤΠ περνάει και στη νυκτερινή διασκέδαση

Ιλλουμινάτι:  Τώρα και σε μπαρ – Άνοιξε στο Ντουμπάι το πρώτο club  για τους… έχοντες και κατέχοντες

Άνοιξε στο Ντουμπάι τις πύλες του το πρώτο κέντρο αναψυχής των Ιλλουμινάτι, ή τουλάχιστον έτσι διαφημίζεται.

Το  «βιωματικό πολυτελές σαλόνι» ΒΠΣ, Illuminati, είναι πλέον ανοιχτό στο ξενοδοχείο  V Habtoor προσφέροντας μια μοναδική ιδέα, για να προσελκύσει τους πελάτες την χρησιμοποίηση δηλαδή της λέσχης των Ιλλουμινάτι  σε συνδυασμό με την τεχνολογία.

Η ιδέα αυτού του lounge bar εμπνέεται από την ελίτ λέσχη Illuminati, που ιδρύθηκε στη Γερμανία τον 18ο αιώνα, περιέχοντας σε ένα χώρο όλα τα χαρακτηριστικά της ΝΤΠ.

Παρόμοια με την αποκλειστικότητα του αρχικού κλαμπ, μπορείτε να περιμένετε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όταν και εάν το επισκεφθείτε.

Φυσικά η είσοδος δεν είναι τον καθένα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για να εισέλθετε στο Illuminati και κατά την είσοδο, μια τρισδιάστατη χαρτογράφηση τοίχου θα μετατρέψει τις πόρτες σε οθόνες. Αυτοί οι τοίχοι αλλάζουν καθημερινά για να ταιριάζουν με διαφορετικά θέματα, με διακοσμημένους τοίχους LED σε χώρους τραπεζαρίας ως σκηνικά.

Θέλετε να έχετε την εμπειρία ενός  VIP; Θα είναι διαθέσιμα VIP pods, με τραπέζια με οθόνη αφής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προβάλετε μενού, να κάνετε παραγγελίες και να πληρώσετε τον λογαριασμό σας.

Το μενού θα προσφέρει πιάτα κατά παραγγελία που μπορούν να συνδυαστούν με δημιουργικά μικτά ποτά και μοκτέιλ από εσωτερικούς mixologists. Οι λάτρεις των ναργιλέδων μπορούν να πάρουν τη λύση τους και εδώ, με μια σειρά από γεύσεις για να διαλέξουν.

Ενδιαφέρεστε;  Εάν έχετε άφθονο χρόνο και χρήμα, για να ταξιδέψετε στο Ντουμπάι, και δεν προβληματίζεστε πως θα πληρώσετε τον λογαριασμό του ρεύματος και του σούπερ μάρκετ τότε προλάβετε εξασφαλίζοντας τον κωδικό πρόσβασής σας και κλείστε τη θέση σας καλώντας στο (054 545 4354).

Ανοιχτό. 1ος όροφος, V Habtoor Hotel, Sheikh Zayed Road (054 545 4354).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.