Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο Μαρτίνου.

Ειδικότερα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 21/9/2021, από τις 07:00 έως τις 19:30, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Μαρτίνου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, όσοι οδηγοί θέλουν να μπουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Μαρτίνου, με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου έως τον επόμενο κόμβο (Α/Κ Κάστρου) από όπου θα μπαίνουν ξανά στον αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το συγκεκριμένο τμήμα.