
Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων, αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αττικής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, πραγματοποίησαν την 9 και 10.11.2021 ειδικούς ελέγχους σε φορτηγά και λεωφορεία οχήματα, κατά μήκος του οδικού άξονα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου και ειδικότερα στους Σταθμούς Διοδίων Καλαμακίου και Ελευσίνας.
Συνολικά, ελέγχθηκαν 2.412 φορτηγά και λεωφορεία οχήματα και βεβαιώθηκαν 1.044 παραβάσεις εκ των οποίων:
Επιπλέον αφαιρέθηκαν 22 άδειες και πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων, καθώς επίσης και 2 άδειες οδήγησης.
Παρόμοιες ειδικές δράσεις θα επαναληφθούν, προκειμένου να διασφαλιστεί υψηλό επίπεδο οδικής ασφάλειας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.