ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΣΤΑΣΥ: Σε εφαρμογή από σήμερα τα νέα δρομολόγια του Τραμ

Μετατίθεται για την προσεχή εβδομάδα η εμπορική λειτουργία της επέκτασης προς Πειραιά

ΣΤΑΣΥ: Σε εφαρμογή από σήμερα τα νέα δρομολόγια του Τραμ

Από σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, σε εφαρμογή τέθηκαν τα νέα δρομολόγια του τραμ, ενώ μετατίθεται για την προσεχή εβδομάδα η εμπορική λειτουργία της επέκτασης του τραμ προς Πειραιά.

Όπως υπενθυμίζει σε ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ ΑΕ, δημιουργήθηκαν δύο νέες γραμμές οι οποίες αντικατέστησαν τις τρεις προηγούμενες. Πρόκειται για τη γραμμή 6 (ΠΙΚΡ – ΣΥΝ) «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» και τη γραμμή 7 (ΒΟΥΛΑ – ΠΕΙΡ) «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος (Πειραιά)». Σταθμός ανταπόκρισης των δύο γραμμών είναι η στάση «Πικροδάφνη».

Προσωρινός τερματικός σταθμός της γραμμής 7, μέχρι την παράδοση της επέκτασης προς Πειραιά, είναι η στάση «Γήπεδο Καραϊσκάκη», όπου γίνεται ανταπόκριση και με τη γραμμή 1 του Μετρό (σταθμός «Φάληρο»).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η ΣΤΑΣΥ ενημερώνει πως «η εμπορική λειτουργία της επέκτασης του τραμ προς Πειραιά, προγραμματίζεται για την προσεχή εβδομάδα και θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.