ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνεχίζονται τα προβλήματα σε ΗΣΑΠ και σε 40 γραμμές λεωφορείων

Δείτε ποιες γραμμές αντιμετωπίζουν πρόβλημα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Συνεχίζονται τα προβλήματα σε ΗΣΑΠ και σε 40 γραμμές λεωφορείων

Σε λειτουργία βρίσκονται 240 γραμμές λεωφορείων, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, ο οποίος προχώρησε σε ενίσχυση της λειτουργίας των γραμμών λεωφορείων και τρόλεϊ με στόχο τη ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού.

Παράλληλα όμως, εξακολουθούν να εντοπίζονται προβλήματα στα δρομολόγια σε 40 λεωφορειακές γραμμές, λόγω έντονου παγετού στο οδικό δίκτυο. Δείτε τα δρομολόγια εδώ.

Πώς κινούνται ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ

Αναφορικά με τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, η κυκλοφορία στη γραμμή 1 (Πειραιάς – Κηφισιά) έχει αποκατασταθεί, ωστόσο παρατηρούνται καθυστερήσεις λόγω βλαβών που σημειώθηκαν σε συρμούς τις ημέρες της κακοκαιρίας και καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για την ομαλοποίηση των δρομολογίων.

Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό λειτουργούν κανονικά. Οι συρμοί του μετρό, που κινούνται προς και από το Αεροδρόμιο, πραγματοποιούν όλες τις ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Κορωπί, Κάντζα και Παλλήνη.

Στο δίκτυο του τραμ, έχει αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 7 Ασκληπιείο Βούλας- Ακτή Ποσειδώνος. Στη γραμμή 6 Σύνταγμα- Πικροδάφνη τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.