Ένας χρόνος Αθήνα – Σιγκαπούρη με Scoot!

Ένας  χρόνος Αθήνα – Σιγκαπούρη με Scoot!

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που η αεροπορική εταιρία Scoot, θυγατρική της Singapore Airlines, ξεκίνησε τις απευθείας πτήσεις από την Αθήνα στη Σιγκαπούρη. Για τον ένα χρόνο πτήσεις ο Διεθνής Αερολιμένας της Αθήνας διοργάνωσε μια όμορφη τελετή.

Έκπληκτοι οι επιβάτες της πτήσης ,που από την Αθήνα στη Σιγκαπούρη διαρκεί 11 ώρες, βρέθηκαν μπροστά σε μια όμορφη τελετή που διοργάνωσε ο ΔΑΑ.

Η γιορτή έγινε στον ανακαινισμένο δορυφορικό αεροσταθμό του αεροδρομίου.

Η νικήτρια του διαγωνισμού με την κα Ιωάννα Παπαδοπούλου και τον κ. Τάκη Δημητρίου

Οι νικητές του διαγωνισμού που ταξίδεψαν στη Σιγκαπούρη μαζί με την Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου και τον εκπρόσωπο της Scoot στην Ελλάδα, κ. Τάκη Δημητρίου

Η Scoot, είναι θυγατρική της Singapore Airlines. Είναι η μοναδική εταιρεία που συνδέει απευθείας τη Σιγκαπούρη με την Αθήνα, η οποία αποτέλεσε τον πρώτο ευρωπαϊκό προορισμό της, αλλά και την πρώτη πτήση μεγάλης απόστασης της εταιρείας.

Η μασκότ του αεροδρομίου της Αθήνας, ο «Φίλος ο Αθηναίος», σκέφτεται την πιθανότητα να ταξιδέψει με το Dreamliner

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον έναν χρόνο πτήσεων με το ολοκαίνουργιο Boeing 787 Dreamliner, η εταιρεία πραγματοποίησε συνολικά 296 πτήσεις και μετέφερε σχεδόν 80.000 επιβάτες με υψηλή πληρότητα 81,2%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.