ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Χάος» στους δρόμους τη Αθήνας – Τροχαίο στο ύψος της Αγίας Παρασκευής (φωτο)

«Χάος» στους δρόμους τη Αθήνας – Τροχαίο στο ύψος της Αγίας Παρασκευής (φωτο)

Πολύ μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται σήμερα το πρωί στους δρόμους της Αθήνας, με την κατάσταση να δυσχεραίνει λόγω της βροχής που πέφτει αυτή την ώρα σε διάφορες περιοχές.

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στην Αττική Οδό, λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Αντιμέτωποι με μεγάλο μποτιλιάρισμα βρίσκονται οι οδηγοί που κινούνται στα δύο ρεύματα της Αθηνών – Λαμίας, στην είσοδο από την Μεταμόρφωση έως την Πέτρου Ράλλη και στην έξοδο από Πέτρου Ράλλη έως Φιλαδέλφεια.

Την ίδια ώρα, πολύ αυξημένη κίνηση τώρα, σημειώνεται στους παρακάτω δρόμους:

στην Κηφισίας, στο ρεύμα ανόδου, από το ύψος του Χίλτον μέχρι τον Παράδεισο Αμαρουσίου, έξοδος Αθηνών – Κορίνθου, στην Αλεξάνδρας, και στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη.

Στο «κόκκινο» και η λεωφόρος Ποσειδώνος, τμηματικά.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αττική Οδό, καθυστερήσεις 5΄-10΄, σημειώνονται από Μεταμόρφωση έως Ηράκλειο, προς Αεροδρόμιο
10΄-15΄μετά την Μαραθώνος έως Κηφισίας, προς Ελευσίνα 5΄-10΄, έξοδο για Λαμία
10΄-15΄, από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας, σύγκρουση οχημάτων ύψος Αγίας Παρασκευής (Δυτική Περιφερειακή Υμηττού)

Δείτε την κίνηση μέσα από τον χάρτη της Google

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.