ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Emirates έκανε παραγγελία – «μαμούθ» 50 αεροσκαφών A350

Η Emirates έκανε παραγγελία – «μαμούθ» 50 αεροσκαφών A350

Μια παραγγελία – «μαμούθ» 50 αεροσκαφών από την Emirates, συνολικού κόστους 16 δισ. δολαρίων εξασφάλισε η Airbus, το πρώτο μεγάλο συμβόλαιο που ανακοινώνεται στη διάρκεια της έκθεσης αεροσκαφών στο Ντουμπάι.

Πρόκειται για αεροσκάφη A350-900 XWB με κινητήρες Rolls Royce, η παραγγελία των οποίων ανακοινώθηκε μετά από διαπραγματεύσεις της τελευταίας στιγμής μεταξύ της Airbus και της Emirates, η οποία, πάντως, συζητά και με την Boeing την αγορά αεροσκαφών.

Ο πρόεδρος και CEO της Emirates, σεΐχης Αχμέντ Μπιν Σαίντ αλ Μακτούμ είπε ότι η αγορά των Airbus A 350 – που μπορούν να μεταφέρουν έως και 350 επιβάτες και να πετούν non stop επί 15 ώρες – θα επιτρέψει στην εταιρεία να αυξήσει τα δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρώτο από τα Α 350 αναμένεται να παραδοθεί το 2023 και λόγω του μεγέθους της παραγγελίας η Airbus πιθανότατα θα κάνει κάποια έκπτωση στην αρχική τιμή των 16 δισ. δολαρίων. «Είναι πολύ καλά νέα για την Airbus», είπε ο CEO της εταιρείας Γκιγιόμ Φορί, ξεκαθαρίζοντας ότι η Airbus δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη για το τέλος της παραγωγής των A 380.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.