Πρό(σ)κληση από τον ΔΑΑ για μια ξεχωριστή πτήση από το… σπίτι

Πρό(σ)κληση από τον ΔΑΑ για μια ξεχωριστή πτήση από το… σπίτι

Μια πρωτότυπη πρόσκληση για ένα διαφορετικό ταξίδι στέλνει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Παραθέτουμε την πρόσκληση έτσι όπως ακριβώς την λάβαμε:

«Καλησπερίζοντάς σας από το αεροδρόμιο, με ευχές για υγεία και δύναμη σε αυτό το «δρόμο αντοχής» για όλους, το νέο που σας στέλνουμε αυτή τη φορά, είναι διαφορετικό.

Είναι μια πρό(σ)κληση για ένα «ταξίδι» που μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί από το σπίτι!

Με μια Πρόσκληση – «Πρόκληση με Θέα», σας καλούμε να «απογειώσουμε» όλοι μαζί από το σπίτι, την πόλη μας, τις αγαπημένες γωνιές και τις γειτονιές της Αθήνας μας, καθώς περιμένουμε υπομονετικά τη στιγμή που θα τις περπατήσουμε ξανά!

Από σήμερα το αεροδρόμιο της Αθήνας ξεκίνησε το #mycityiewchallenge #mycityviewathens!

Ως πύλη της πόλης μας, θέλουμε -πιο πολύ από ποτέ- να γεμίσουμε το Instagram με ακόμη περισσότερη Αθήνα και να φτιάξουμε το ψηφιακό κολάζ της Αθήνας. Ο δρόμος για την «απογείωση της πόλης», είναι απλός:

Ξεκινάμε ανεβάζοντας 2 φωτογραφίες

*μία φωτογραφία τωρινή, με τη θέα της πόλης από το δικό μας παράθυρο, μπαλκόνι ή ταράτσα και

*μία παλαιότερη, με την αγαπημένη μας γωνιά της πόλης που θέλουμε να επισκεφτούμε ξανά, αμέσως μόλις αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μας, υγιείς, ασφαλείς και έτοιμοι για νέες εμπειρίες

*Με τα hashtags του challenge, #mycityview και #mycityviewathens, και κάνοντας tag το αεροδρόμιο της Αθήνας @athairport, οι φωτογραφίες με τη θέα της ημέρας, αλλά και οι παλαιότερες αγαπημένες φωτογραφίες από την πόλη και την Αττική, θα «επιβιβαστούν» στο @athairport, για ένα ταξίδι που θα μας φέρει πιο κοντά!

*Μπορείτε να βάλετε στις φωτογραφίες σας το επίσημο gif του #myctiyview – θα το βρείτε στο Instagram, αναζητώντας το με το όνομα της ενέργειας.

Το «ταξίδι» ξεκινά σήμερα. Με τη θέα της ημέρας από το δικό μας παράθυρο στο αεροδρόμιο – και μία ακόμη παλαιότερη που διαλέξαμε από το αγαπημένο άλμπουμ μας – δίνουμε τη σκυτάλη σε όλους.

Στόχος μας είναι, μετά την Αθήνα, το «ταξίδι» να συνεχιστεί σε διεθνή αεροδρόμια και μεγάλες πόλεις του κόσμου, για τη διαμόρφωση ενός ψηφιακού κολάζ του κόσμου μας και ενός άλλου «δικτύου» σύνδεσης, τώρα που η αεροπορική διασύνδεση δεν είναι εφικτή. Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τη διάδοση αυτής της πρό(σ)κλησης από σπίτι σε σπίτι, και περιμένουμε με χαρά και τις δικές σας φωτογραφίες!

Εδώ μπορείτε να βρείτε την ανάρτηση στο λογαριασμό μας στο Instagram @athairport

https://www.instagram.com/p/B-hcvsHJlJK/?igshid=1hi4bvjm5lkwb

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε όλες τις πληροφορίες της πρόκλησης #mycityviewchallenge εδώ: https://www.aia.gr/el/traveler/mycityviewchallenge

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.