Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς στο λιμάνι του Ωρωπού – Ουρές χιλιομέτρων για να περάσουν στην Εύβοια (φωτο)

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς στο λιμάνι του Ωρωπού – Ουρές χιλιομέτρων για να περάσουν στην Εύβοια (φωτο)

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς που περίμεναν έξω από το λιμάνι του Ωρωπού προκειμένου να περάσουν απέναντι, στην Εύβοια.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, που επικαλείται καταγγελίες οδηγών, η ουρά των αυτοκινήτων ήταν τεράστια, ενώ περίμεναν πάνω από τρεις ώρες (ως και πέντε σε κάποιες περιπτώσεις) προκειμένου να περάσουν απέναντι.

«Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική. Περιμένουμε τρεις ώρες και ακόμη δεν έχουμε μπει στο φέρρυ για να περάσουμε απέναντι. Υπάρχουν δύο φέρρυ και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Η ουρά είναι χιλιομέτρων. Ξεκινήσαμε από τις 6.30 από τη Λαμία και είμαστε ακόμη εδώ», ανέφερε ένας εκ των οδηγών.

Λόγω των καταστροφικών πλημμυρών με τους 8 νεκρούς, η αστυνομία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία σε ορισμένους δρόμους της Εύβοιας, με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία να είναι μεγάλη για όσους επιχείρησαν να περάσουν στο νησί.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 16η έως την 45η χ/θ, αποκαταστάθηκε πλήρως, ωστόσο ως το βράδυ της Δευτέρας ήταν σε ισχύ η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ε.Ο. Χαλκίδας – Λεπούρων, στο ύψος της γέφυρας Βασιλικού Χαλκίδας, ενώ επιπλέον υφίσταται διακοπή κυκλοφορίας στις Επαρχιακές Οδούς Φύλλων – Χαλκίδας & Αφρατίου – Χαλκίδας, λόγω κατάρρευσης των γεφυρών Φύλλων & Αφρατίου, αντίστοιχα.

Να σημειωθεί πως δρομολόγια από τον Ωρωπό στην Ερέτρια πραγματοποιούν δύο πλοία, τα οποία έχουν χωρητικότητα περίπου 200 με 220 οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.