180 νέα λεωφορεία παραλαμβάνει μέχρι το τέλος του έτους ο ΟΑΣΘ για την Θεσσαλονίκη

180 νέα λεωφορεία παραλαμβάνει μέχρι το τέλος του έτους ο ΟΑΣΘ για την Θεσσαλονίκη

Μέσα στον Δεκέμβριο παραδίδονται 180 οχήματα, στο στόλο του ΟΑΣΘ που θα εξυπηρετούν το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης όπως ανέφερε, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Γιώργος Σκόδρας.

«Σήμερα βγήκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος, τα πρώτα 54 οχήματα της εταιρείας που πλειοδότησε στο διαγωνισμό που έγινε από τον οργανισμό, ενισχύοντας έτσι την κίνηση σε όλες τις κύριες γραμμές, με προτεραιότητα αυτές της δυτικής Θεσσαλονίκης», σημείωσε ο κ. Σκόδρας.

«Κάθε εβδομάδα», πρόσθεσε, «αρχής γενομένης από την επόμενη, θα ενσωματώνονται σταδιακά στον στόλο του ΟΑΣΘ, δέκα με δεκαπέντε οχήματα της προαναφερόμενης εταιρείας και έτσι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί πλήρως εντός του Δεκεμβρίου».

Πάντως, όπως τόνισε, «από σήμερα κυκλοφορούν εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης περί τα 270 με 280 οχήματα συνολικά, συμπεριλαμβανομένων και των 54». Επισήμανε, δε, ότι εάν προστεθούν σ’ αυτά και τα 125 λεωφορεία τα οποία έχουν δρομολογήσει τα ΚΤΕΛ στις εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος γραμμές, τότε «από σήμερα, οι αστικές συγκοινωνίες διαθέτουν περί τα 400 λεωφορεία στη διάθεση του επιβατικού κοινού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την ενσωμάτωση και των υπόλοιπων 126 οχημάτων της προαναφερόμενης εταιρείας, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης θα κυκλοφορούν περί τα 530 οχήματα συνολικά, εντός και εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.