Μετακινήσεις διαπεριφερειακές: Με αρνητικό self test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού – Γυμναστήρια από 31/5

Μετακινήσεις διαπεριφερειακές: Με αρνητικό self test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού – Γυμναστήρια από 31/5

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο: 15.17) Συνεχίζεται έως αυτή την ώρα η συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών με αποκλειστικό θέμα τον οδικό χάρτη και τα ανοίγματα δραστηριοτήτων που οδηγούν στην άρση του lockdown τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι «ειδικοί» εισηγούνται:

– Κατάργηση του 13033 και 13032 και απελευθέρωση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων από τις 14 Μαΐου.

– Οι μετακινήσεις προς την ηπειρωτική χώρα θα γίνονται με ελεύθερη διέλευση από τα διόδια και απλά θα γίνεται σύσταση για self test.

– Για τις μετακινήσεις προς τα νησιά η κατεύθυνση είναι είτε να απαιτείται πιστοποιητικό αρνητικού self test, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε αν κάποιος έχει ήδη νοσήσει από κορονοϊό να μπορεί να το αποδεικνύει.

– Για το θέμα του ωραρίου κυκλοφορίας όλα δείχνουν επέκτασή του έως τις 00.30 με την εστίαση να κλείνει ένα τέταρτο νωρίτερα.

Επίσης, αναμένεται να εισηγηθούν οι ειδικοί κατάργηση του click away και του click inside.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ειδικοί για την λειτουργία των γυμναστηρίων εισηγούνται να γίνει στις 31/5 με επανεκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης ενώ για δεξιώσεις γάμων κλπ η εισήγηση είναι από τον Ιούνιο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.