Αεροσυνοδός κάνει… τολμηρές αποκαλύψεις για τους ισχυρότερους άνδρες για τους οποίους εργάστηκε

Ο παπαγάλος που καθόταν συνοδηγός, και η παρακολούθηση της ερωμένης του κροίσου

Αεροσυνοδός κάνει… τολμηρές αποκαλύψεις για τους ισχυρότερους άνδρες για τους οποίους εργάστηκε

Στα 45 της έτη αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό τις εμπειρίες της με πλούσιους πελάτες όταν εργαζόταν ως αεροσυνοδός. Η Saskia Swann, το καλλιτεχνικό της όνομα αφού για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτει το πραγματικό της όνομα, κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο «Above and Beyond: Secrets of a Private Flight Attendant».

Στο βιβλίο της περιγράφει πως από την αρχή της εργασίας της δεχόταν πιέσεις για κάτι “παραπάνω”, χωρίς ποτέ να ενδίδει. Τα φιλοδωρήματα ξεπερνούσαν τα 100 δολάρια ανά πτήση, ενώ δεν έλειπαν και τα ακριβά δώρα.

Πλούσιοι ολιγάρχες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, Σαουδάραβες πρίγκηπες και κάθε λογής εκατομμυριούχοι προσπάθησαν να την δελεάσουν με το γεμάτο πορτοφόλι τους ακόμα και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η πρώτη φορά που ενέδωσε ήταν με ένα Ρώσο δισεκατομμυριούχο που η σχέση τους κράτησε 3 ολόκληρα χρόνια. Όταν δεν βρισκόταν μαζί του, αποστολή ήταν να παρακολουθεί τη γυναίκα του και την ερωμένη του.

Η επόμενη σχέση ήταν με Σαουδάραβα πρίγκηπα όπου έμεινε για 2 χρόνια στο χαρέμι του, όπου όλες οι κοπέλες έκαναν κάθε μήνα εξετάσεις για AIDS επειδή ο πρίγκηπας δεν ήθελε να χρησιμοποιεί προφυλακτικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελευταία σχέση ήταν ένας Γερμανός κροίσος όπου είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον παπαγάλο του. Ο παπαγάλος καθόταν πάντα μπροστά στο αμάξι, ενώ έτρωγε μαζί του στο τραπέζι, και δεν επιτρεπόταν να τον ακουμπήσει κανείς…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.