ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Alaska Airlines: «Ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο – Νόμιζα ότι είχε εκραγεί η μηχανή» λέει επιβάτιδα

«Το χειρότερο ήταν η προσγείωση»» λέει TikToker που ήταν στο Boeing 737-9 MAX

Alaska Airlines: «Ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο – Νόμιζα ότι είχε εκραγεί η μηχανή» λέει επιβάτιδα

Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία για ό,τι συνέβη στην πτήση της Alaska Airlines στην οποία ξεκόλλησε παράθυρο ενώ βρισκόταν σε ύψος 16.000 ποδών μιας TikToker που βρισκόταν στο Boeing 737-9 MAX που παρουσίασε το πρόβλημα.

Η Courtney έτυχε να κάθεται στις μπροστινές θέσεις του αεροπλάνου όταν, όπως περιγράφει «10 λεπτά με τήν απογείωση και ενώ ακόμα ήμασταν στη φάση της ανόδου και φορούσαμε όλοι τις ζώνες ασφαλείας χωρίς κανείς να σηκώνεται ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο και νιώσαμε μια ριπή αέρα».

«Αμέσως μετά έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου και δεν χρειάστηκε κανένα μέλος του πληρώματος να πει κάτι γιατί όλοι τις φόρεσαν. Δεν ξέραμε τι είχε συμβεί. Νόμιζα ότι ήταν αστείο αλλά συνειδητοποίησα γρήγορα ότι κάτι είχε πάει φοβερά στραβά. Ένιωθα ότι πίσω μου υπήρχε κίνηση αλλά δεν μπορούσαμε να δούμε από τις μάσκες» συνεχίζει στην περιγραφή της η νεαρή TikToker στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,1 εκατομμύρια views.

https://www.tiktok.com/@imsocorny/video/7321212175526268202?referer_url=www.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1453699%2Falaska-airlines-akousame-enan-dunato-thoruvo-niosame-mia-ripi-to-heirotero-itan-i-prosgeiosi-i-marturia-epivatidas%2F&refer=embed&embed_source=121374463%2C121351166%2C71838018%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_blank&referer_video_id=7321212175526268202

Όπως προσθέτει «ευτυχώς δεν ήμουν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου που θα μπορούσε να με ρουφήξει η τρύπα. Επειδή, όμως, ήμασταν στο μπροστά μέρος ήταν χειρότερα γιατί δεν ξέραμε τι είχε συμβεί».

Η πρώτη εντύπωση που είχε η κοπέλα ήταν ότι «είχε εκραγεί η μηχανή. Τόσο δυνατός ήταν ο θόρυβος και η αναταραχή και νόμιζα ότι θα πέσουμε με τη μύτη. Για 15 με 20 λεπτά πίστευα ότι θα συντριβούμε».

Το διάστημα αυτό, λέει η ίδια, αυτό που σκεφτόταν ήταν η οικογένειά της: «ήξερα ότι η μητέρα μου δεν θα το ξεπεράσει ποτέ, αναρωτιόμουν αν θα μπορούσαν ποτέ να ξεπεράσουν την απώλεια μου».

«Προσπάθησα να ανασάνω, κοιτούσα από το παράθυρο ελπίζοντας ότι κάθε δευτερόλεπτο που θα περνούσε θα μας έφερνε πιο κοντά στην προσγείωση. Οι πιλότοι δεν είπαν τίποτα αλλά δεν με ένοιαζε ήθελα να κάνουν τη δουλειά τους» συνέχισε στην περιγραφή της.

«Σύντομα νιώσαμε ότι το αεροπλάνο στρίβει και ότι επιστρέφαμε. Σκεφτόμουν πού είμαστε, αν θα κάνουμε αναγκαστική προσγείωση και αν θα φτάσουμε έγκαιρα στο αεροδρόμιο. Όταν, δε, ξεκίνησε η διαδικασία προσγείωσης τότε ξεκίνησε νέος πανικός γιατί ο θόρυβος από τις μηχανές ήταν πολύ δυνατός, μεγαλύτερος από πριν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας την περιγραφή της τρομακτικής πτήσης η TikToker είπε ότι «όλοι άρχισαν να χειροκροτούν με την προσγείωση. Όλοι ήταν καλά, κινητά είχαν ρουφηχτεί, πράγματα είχαν εξαφανιστεί, ένα παιδί το κράτησε η μητέρα του για να μην φύγει από την τρύπα αλλά όλοι ήταν καλά και αυτό ήταν το σημαντικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.