ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλλαγές στα δρομολόγια του Τραμ το Σάββατο – Πού δεν θα γίνονται στάσεις

Οι τροποποιήσεις γίνονται λόγω της διεξαγωγής του 1ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Νέας Σμύρνης

Αλλαγές στα δρομολόγια του Τραμ το Σάββατο – Πού δεν θα γίνονται στάσεις

Ανακοίνωση με τροποποιήσεις όσον αφορά στη λειτουργία του Τραμ αύριο, Σάββατο (3/6) εξέδωσε η ΣΤΑΣΥ, με φόντο τη διεξαγωγή του 1ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Νέας Σμύρνης.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η ΣΤΑΣΥ, το Σάββατο από τις 20:00 έως τις 23:00 τα δρομολόγια στη Γραμμή 6 του Τραμ «Πικροδάφνη -Σύνταγμα» θα εκτελούνται στα τμήματα Σύνταγμα-Νέος Κόσμος & Πικροδάφνη-Παναγίτσα.

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα δεν θα εξυπηρετούνται οι στάσεις:

«Μπακνανά»,
«Αιγαίου»,
«Αγίας Φωτεινής»,
«Μεγάλου Αλεξάνδρου»,
«Αγία Παρασκευή»,
«Μηδείας Μυκάλης»,
«Ευαγγελική Σχολή»,
«Αχιλλέως και Αμφιθέας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.