ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλλαγές στα δρομολόγια τρένων από την Τετάρτη 1 Μαρτίου

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Αλλαγές στα δρομολόγια τρένων από την Τετάρτη 1 Μαρτίου

Σε αλλαγές στα δρομολόγια τρένων προχωρά η Hellenic Train από την Τετάρτη 1η Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Hellenic Train, θα υπάρξουν ρυθμίσεις και σε δρομολόγια τρένων αλλά και σε γραμμές λεωφορείων που εξυπηρετούν το κοινό.

Αναλυτικά οι ρυθμίσεις

-Από Τετάρτη 1 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν οι αμαξοστοιχίες 1671/1672 και 3673/3674 στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Κομοτηνή-Ξάνθη, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Τις ίδιες ημέρες (Δευτέρα έως και Παρασκευή) παύουν τα αντίστοιχα δρομολόγια με λεωφορεία (C671, C672, C673 & C674). Τα Σαββατοκύριακα θα εξακολουθήσει η σύνδεση με τα λεωφορεία C671, C672, C673 & C674.

-Από Τετάρτη 1 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν οι αμαξοστοιχίες 1680-1681 στη Γραμμή Αλεξανδρούπολη-Νέα Ορεστιάδα. Τα αντίστοιχα λεωφορεία C680 & C681 παύουν να κυκλοφορούν.

– Από Σάββατο 4 Μαρτίου θα κυκλοφορούν επιπλέον δρομολόγια τα Σαββατοκύριακα στη Γραμμή Διακοπτού-Καλαβρύτων, με τα δρομολόγια 4334, 4335, 4338 & 4339 (Θερινό ωράριο).

Τέλος, από Τετάρτη 1 Μαρτίου το ζεύγος 1520-1521 (Αθήνα-Λειανοκλάδι) θα κυκλοφορεί καθημερινά με τραίνο. Τα αντίστοιχα λεωφορεία C120 & C121 παύουν να κυκλοφορούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.