ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Άναψαν τα αίματα» σε πτήση: Γυναίκα βρίζει το πλήρωμα και πετάει μπουκάλι με νερό σε συνεπιβάτη της

Όλα άρχισαν όταν αεροσυνοδός ζήτησε από τη γυναίκα να κατεβάσει τον σκύλο της από τα γόνατά της

«Άναψαν τα αίματα» σε πτήση: Γυναίκα βρίζει το πλήρωμα και πετάει μπουκάλι με νερό σε συνεπιβάτη της

Ένα βίντεο δείχνει τη σοκαριστική αντίδραση μιας γυναίκας όταν μια αεροσυνοδός φέρεται να της ζήτησε να κατεβάσει τον σκύλο της από τα γόνατά της.

Το βίντεο που καταγράφηκε από συνεπιβάτη κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral δείχνει τη γυναίκα να φωνάζει και να βρίζει οργισμένη τους αεροσυνοδούς καθώς προσπαθούν να την βγάλουν από το αεροπλάνο το οποίο εκτελούσε την πτήση από την Ατλάντα προς τη Νέα Υόρκη.

Το βίντεο διάρκειας 2 λεπτών αναρτήθηκε στο Reddit, με τον χρήστη που το ανέβασε να σημειώνει πως το πρωτοφανές συμβάν συνέβη στην πτήση που ταξίδευε η γυναίκα του. Στο βίντεο η γυναίκα φαίνεται να επιτίθεται όταν της είπε ότι πρέπει να φύγει. Η γυναίκα ρώτησε αν αυτό έγινε επειδή ο σκύλος ήταν στα γόνατά της και έδειξε να μην καταλαβαίνει γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα.

Στο βίντεο, οι επιβάτες παρακολουθούν τη διαμάχη με τη γυναίκα να λέει στους αεροσυνοδούς πως «Θα τσακωθούμε».

Όταν αρνείται να αποβιβαστεί, αρχίζει να εκνευρίζεται και να γίνεται ακόμα πιο επιθετική παρόλο που το προσωπικό της λέει ότι θα της επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτήριου της.

«Δεν σας έκανα τίποτα», λέει, η γυναίκα υποστηρίζοντας ότι έχει αργήσει 12 ώρες να φτάσει στον προορισμό της.

«Επειδή δεν μπορούσατε να με αφήσετε να κάτσει ο σκύλος μου στην γ… αγκαλιά μου», έλεγε ουρλιάζοντας με την αεροσυνοδό να της απαντά: «Κυρία μου, πάμε».

Στη συνέχεια, η γυναίκα ξεκινάει ένα παραλήρημα οργής, φωνάζοντας σε όσους την βιντεοσκοπούν αλλά και στα μέλη του προσωπικού του αεροσκάφους.

«Άντε γ… όλοι σας», φωνάζει, ενώ οι συνεπιβάτες της λένε να κατέβει από την πτήση.

Ο καυγάς φτάνει στη συνέχεια σε απροχώρητο σημείο, όταν η γυναίκα πακετάρει τα πράγματά της σε μια τσάντα και ένας επιβάτης φωνάζει: «Κατεβείτε από το αεροπλάνο».

Η γυναίκα μην μπορώντας να συγκρατήσει την οργή της εκτόξευσε ένα μπουκάλι με νερό σε έναν επιβάτη της που την βιντεοσκοπούσε, φωνάζοντας: «Κλείσε το γ… τηλέφωνό σου». Προφανώς χτύπησε έναν επιβάτη με το μπουκάλι, σύμφωνα με το πλήρωμα, το οποίο δήλωσε ότι θα δώσει συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Ατλάντα δήλωσε στην «Post» ότι οι αστυνομικοί «ανταποκρίθηκαν, αλλά το επεισόδιο έληξε καθώς τα εμπλεκόμενα μέρη αρνήθηκαν να κάνουν μήνυση και δεν έγινε καμία σύλληψη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.