Πολιτική Προστασία 00:02

Αναστάτωση σημειώθηκε σε αεροσκάφος χθες, κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Μασσαλία στο Ηράκλειο, λόγω ενός επιβάτη ο οποίος προκάλεσε «χαμό» για την πληρωμή ενός αναψυκτικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στην πτήση Μασσαλία – Ηράκλειο όταν ένας 64χρονος Ιταλός επιβάτης θέλησε να πιει ένα αναψυκτικό.
Ο 61χρονος ενημέρωσε το πλήρωμα και μία αεροσυνοδός του έφερε το αναψυκτικό. Εκείνος ήθελε να πληρώσει με μετρητά ωστόσο η αεροσυνοδός του ανέφερε ότι μπορεί να πληρώσει μόνο με κάρτα.
Ο 61χρονος επιβάτης επέμενε στα μετρητά καθώς δεν ήθελε να πληρώσει με κάρτα και το αποτέλεσμα ήταν να ξεφύγουν τα πράγματα.
Τελικά, ο 61χρονος συνελήφθη μόλις πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από αστυνομικούς.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.