Αργοπορημένος επιβάτης σκαρφαλώνει στην μπουκαπόρτα για να μπει στο πλοίο – Τα κατάφερε τελικά; (βίντεο)

Αρκετά τα ευτράπελα στο λιμάνι του Πειραιά

Αργοπορημένος επιβάτης σκαρφαλώνει στην μπουκαπόρτα για να μπει στο πλοίο – Τα κατάφερε τελικά; (βίντεο)

Δεν είναι λίγοι οι οποίοι έχει τύχει να χάσουν το πλοίο της γραμμής και να παλεύουν τελευταία στιγμή, όταν οι πόρτες κλείνουν, να μπουν. 

Κάτι αντίστοιχο συνέβη στον Πειραιά όταν επιβάτης έφτασε μπροστά από το πλοίο που αναχωρεί για τις Κυκλάδες κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, χωρίς όμως να καταφέρει να μπει μέσα.

Στην προσπάθειά του να μη χάσει το ταξίδι, κι ενώ οι καταπέλτες έχουν σηκωθεί, πηδάει για να σκαρφαλώσει το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr, η προσπάθεια ήταν μάταιη καθώς δεν τα καταφέρνει, σκοντάφτει και πέφτει πάνω στην προβλήτα του λιμανιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για καλή του τύχη, η πτώση έγινε στο έδαφος και όχι στη θάλασσα, αλλά και δεν τραυματίστηκε από την πτώση του.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.