ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Υποχωρούν σταδιακά τα νερά – Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία (φωτο)

Πρόβλημα υπάρχει, επίσης, και στη Γιάννουλη Λάρισας, λόγω της στάθμης των νερών του Πηνειού

Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Υποχωρούν σταδιακά τα νερά – Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία (φωτο)

Καλύτερη φαίνεται να είναι η κατάσταση στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης όπου οι έντονες πλημμύρες της κακοκαιρία Daniel την κατέστησαν ακατάλληλη για κυκλοφορία.

Σταδιακά ωστόσο τα νερά υποχωρούν και φαίνεται πως σιγά σιγά επανέρχεται στην προτεραία κατάσταση.

Νωρίτερα σήμερα έλαβε χώρα σύσκεψη στο συντονιστικό κέντρο Επιχειρήσεων Λάρισας, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, για την τρέχουσα κατάσταση στις πληγείσες περιοχές.

Η ενημέρωση για την Αθηνών – Θεσσαλονίκης ήταν πως θα παραμείνει κλειστή για τουλάχιστον 48 ώρες ακόμα, ώστε να υποχωρήσει το πλημμυρικό φαινόμενο και να μπορούν τα οχήματα να κυκλοφορήσουν.

Πρόβλημα υπάρχει, επίσης, και στη Γιάννουλη Λάρισας, λόγω της στάθμης των νερών του Πηνειού.

Οι εργασίες καθαρισμού των υπόλοιπων επαρχιακών και δασικών δρόμων συνεχίζονται με κάθε διαθέσιμο μέσο, ενώ η Ελληνική Αστυνομία συνιστά στους οδηγούς που κινούνται στην περιοχή χαμηλές ταχύτητες και ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών που βρίσκονται στα σημεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.