ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους – Τροχαίο ατύχημα στην Αττική Οδό (χάρτης)

Έκλεισαν οι δεξιές λωρίδες μετά την Αγία Παρασκευή στο ρεύμα προς Κατεχάκη

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους – Τροχαίο ατύχημα στην Αττική Οδό (χάρτης)

Αυξημένη είναι η κίνηση που καταγράφεται για ακόμη ένα πρωινό στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Μάλιστα, στην Αττική Οδό σημειώθηκε ατύχημα μετά την έξοδο Αγίας Παρασκευής στο ρεύμα προς Κατεχάκη (Περιφ. Υμηττού) με αποτέλεσμα να κλείσουν οι δεξιές λωρίδες και οι καθυστερήσεις να φτάνουν τα 10΄-15΄.

Καθυστερήσεις καταγράφονται στην Αττική και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10′-15′ από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, 10′-15′ στην έξοδο για Λαμία.

Στους υπόλοιπους δρόμους του λεκανοπεδίου κίνηση στους δρόμους καταγράφεται στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα, στην λεωφόρο Αθηνών προς Διυλιστήρια, στην κάθοδο της Κηφισίας και της Μεσογείων και στην παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.