ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Στα νησιά για να ψηφίσουν οι ετεροδημότες – Ξεκίνησε η έξοδος στο λιμάνι του Πειραιά

Όσοι ταξιδέψουν σε κάποιο νησί προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, δικαιούνται μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες εκλογικής άδειας

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Στα νησιά για να ψηφίσουν οι ετεροδημότες – Ξεκίνησε η έξοδος στο λιμάνι του Πειραιά

Η μεγάλη έξοδος των ετεροδημοτών στο λιμάνι του Πειραιά με κατεύθυνση τα νησιά του Αιγαίου, ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 έχει ξεκινήσει.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, δεν είναι μεγάλη η κίνηση των επιβατών τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (6/10) στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά αναμένεται να κορυφωθεί μέσα στην ημέρα και αύριο, Σάββατο (7/10).

Υπενθυμίζεται, όσον αφορά τις εκλογικές άδειες, όσοι ταξιδέψουν σε κάποιο νησί προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, δικαιούνται μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες εκλογικής άδειας.

Σήμερα (6/10) θα φύγουν από τον Πειραιά 17 πλοία -Αύριο η κορύφωση

Για σήμερα (6/10), είναι προγραμματισμένα 17 δρομολόγια για όλους τους νησιωτικούς προορισμούς, ενώ σύμφωνα με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, υπάρχει αυξημένη πληρότητα, όχι όμως για τα πρωινά πλοία, αλλά κυρίως για τα μεσημεριανά και τα αυριανά, όπου το Σάββατο θα κορυφωθεί και η μεγάλη έξοδος των ετεροδημοτών.

Αναμένεται μέχρι αύριο και οι τελευταίοι ψηφοφόροι να ταξιδέψουν για τα νησιά τους, προκειμένου να ασκήσουν εκεί το εκλογικό τους δικαίωμα.

Δεν θα λειτουργήσουν τμήματα ετεροδημοτών

Επίσης, υπενθυμίζεται, ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, δεν θα λειτουργήσουν τμήματα ετεροδημοτών και αποδήμων, όπως είχε γίνει στις εθνικές εκλογές 2023. Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται μαζική έξοδος τόσο από τα λιμάνια, όσο και από τους σταθμούς των τρένων και των ΚΤΕΛ.

Δεν θα είναι δωρεάν η διέλευση από τα διόδια στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, όσοι ταξιδεύσουν οδικώς στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να ψηφίσουν, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν θα γίνει δωρεάν η διέλευση από τους σταθμούς διοδίων όπως είχε γίνει στις εθνικές εκλογές 2023, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να πληρώσουν κανονικά. Δωρεάν η διέλευση θα είναι μόνο για τους εκλογικούς αντιπροσώπους, όπου θα πρέπει να δείξουν στα διόδια την αστυνομική τους ταυτότητα και την απόφαση διορισμού τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.