ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αυτός είναι ο λόγος που μας χαιρετούν οι αεροσυνοδοί όταν μπαίνουμε στο αεροπλάνο

Σεν είναι εκεί μόνο για να σε καλωσορίσουν αλλά πίσω από το χαμόγελό τους κρύβεται και κάτι άλλο, πιο σημαντικό

Αυτός είναι ο λόγος που μας χαιρετούν οι αεροσυνοδοί όταν μπαίνουμε στο αεροπλάνο

Σε κάθε πτήση οι αεροσυνοδοί στέκονται πάντα στην πόρτα του αεροπλάνου και καλωσορίζουν ευγενικά και με χαμόγελο τους επιβάτες του αεροπλάνου.

Η κίνηση αυτή είναι φυσικά πολύ αβρή αλλά ο χαιρετισμός δεν γίνεται αποκλειστικά για λόγους ευγένειας.

Στην πραγματικότητα υπάρχει και άλλος λόγος που συμβαίνει αυτό και αυτός είναι το λεγόμενο face control.

Ναι φαινομενικά το κάνουν για λόγους ευγένειας και είναι πολιτική κάθε εταιρείας αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο λόγος είναι πιο σημαντικός.

Το κάνουν για να σε τσεκάρουν. Ένα άτυπο face control ώστε να καταλάβουμε τι καπνό φουμάρεις. Αν είσαι επικίνδυνος ή απλώς χρειάζεσαι βοήθεια. Σε περίπτωση που είσαι μεθυσμένος σε βάζουν σε λίστα με τους πιο «επικίνδυνους», ενώ αν δείχνεις ότι φοβάσαι τότε κοιτάζουν να σε προσέξουν.

Προσέχουν τι αντικείμενα κουβαλάς στα χέρια σου, αν φοβάσαι πολύ, αν έχεις κάποιο βιβλίο, κάποιο φυλαχτό και γενικότερα την παρουσία σου.

Πλέον γνωρίζεις ότι δεν είναι εκεί μόνο για να σε καλωσορίσουν αλλά πίσω από το χαμόγελό τους κρύβεται και κάτι άλλο, πιο σημαντικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.