ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να αποφεύγουμε να φοράμε κολάν και να βγάζουμε τα παπούτσια σε πτήσεις

Μια μακάβρια πληροφορία που πρέπει να γνωρίζετε

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να αποφεύγουμε να φοράμε κολάν και να βγάζουμε τα παπούτσια σε πτήσεις

Η δημοσιογράφος με ειδίκευση στα αεροπορικά ταξίδια Christine Negroni αρθρογραφεί εδώ και δεκαετίες και είναι συγγραφέας του μπεστ σέλερ των New York Times «The Crash Detectives.

Σε συνέντευξη της στη Sun αποκάλυψε γιατί πρέπει να αποφεύγει το επιβατικό κοινό στις πτήσεις να φοράει κολάν και να βγάζει τα παπούτσια του.

Σε περίπτωση που ξεσπάσει πυρκαγιά μέσα στη καμπίνα, και χρειαστεί να βγούνε από το αεροπλάνο, οι επιβάτες που φοράνε ρούχα όπως είναι το κολάν, που κατασκευάζεται από τεχνητές ίνες κινδυνεύουν να κολλήσουν τα ρούχα τους πάνω στο δέρμα και να προκαλέσουν βαριά εγκαύματα.

«Μπορεί να χρειαστεί να διαφύγετε μέσω πυρκαγιάς στην καμπίνα ή μπορεί να υπάρξει πυρκαγιά στο έδαφος μόλις βγείτε από το αεροσκάφος. Όλοι φορούν κολάν γιόγκα στα αεροπλάνα τώρα, αλλά εγώ αποφεύγω όλες τις τεχνητές ίνες επειδή είναι πιο πιθανό να καούν και να κολλήσουν πάνω σας αν υπάρξει πυρκαγιά.

Και μη διανοηθείτε καν να βγάλετε τα παπούτσια σας, γιατί στην ίδια περίπτωση θα είχατε μια μάλλον επώδυνη διαδρομή μέχρι την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι θερμοκρασίες που θα έχουν αναπτυχθεί σε περίπτωση πυρκαγιάς στη καμπίνα θα είναι υψηλές και αν πατήσετε με γυμνό πόδι θα νιώσετε το δέρμα να κολλάει στο πάτωμα και κινδυνεύετε με εγκαύματα και με απώλεια δέρματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.