ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Blue Horizon: Έφτασε στο λιμάνι του Ηρακλείου – «Παγωμένοι» οι επιβάτες

Κατά την αποβίβασή τους οι επιβάτες σχολίαζαν ακόμα συγκλονισμένοι πως «τον έσπρωξαν στη θάλασσα και πέθανε»

Blue Horizon: Έφτασε στο λιμάνι του Ηρακλείου – «Παγωμένοι» οι επιβάτες

Έφτασε στο Ηράκλειο προερχόμενο από το λιμάνι του Πειραιά το πλοίο Blue Horizon στο οποίο δολοφονήθηκε ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης. 

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες στο cretapost, οι επιβάτες καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σχεδόν κανείς δεν κοιμήθηκε, ενώ κυρίαρχο θέμα των συζητήσεων ήταν ο τρόπος με τον οποίο πέθανε ο 36χρονος.

Ανάμεσά τους ήταν και αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, οι οποίοι εξηγούσαν στους υπόλοιπους επιβάτες τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του άτυχου άνδρα.

Κατά την αποβίβασή τους οι επιβάτες σχολίαζαν ακόμα συγκλονισμένοι πως «τον έσπρωξαν στη θάλασσα και πέθανε», χωρίς να μπορούν να καταλάβουν γιατί δεν τον άφησαν να μπει στο καράβι.

Τα μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι του Ηρακλείου, κατά την άφιξη του Blue Horizon, ήταν αυξημένα.

Δείτε βίντεο του creta24:

Φωτογραφίες του Intime από την αποβίβαση των επιβατών του Blue Horizon:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι στον Πειραιά συνελήφθησαν ο καπετάνιος, ο ύπαρχος, ο λοστρόμος και ο αξιωματικός καταστρώματος του πλοίου και ο απόπλους του επετράπη αφότου κατέθεσαν πλήρωμα και επιβάτες και έγινε η αντικατάσταση πληρώματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.