ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Boeing: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις μηχανικού της εταιρείας – «To αεροσκάφος μπορεί να αποσυναρμολογηθεί στον αέρα»

Η Boeing έχει αμφισβητήσει τις κατηγορίες

Boeing: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις μηχανικού της εταιρείας – «To αεροσκάφος μπορεί να αποσυναρμολογηθεί στον αέρα»

Έντονη ανησυχία προκαλούν οι σοκαριστικές αποκαλύψεις μηχανικού της Boeing, για την ασφάλεια των αεροσκαφών στον απόηχο των πρόσφατων ατυχημάτων σε αεροσκάφη της.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο δίκτυο «NBC», μηχανικός της εταιρίας υποστηρίζει πως το «Βoeing 787», πρέπει να σταματήσει να παράγεται, καθώς υπάρχει κίνδυνος, το αεροσκάφος… να αποσυναρμολογηθεί στον αέρα. Παράλληλα, δεν διστάζει να απαντήσει με ένα κατηγορηματικό όχι στο εάν θα έβαζε την οικογένειά του σε αεροσκάφος 787, ενώ παραδέχτηκε πως πρέπει να σταματήσει η παραγωγή του εν λόγω μοντέλου.

Μάλιστα, στην κατάθεση του στην αρμόδια υποεπιτροπή της αμερικανικής Γερουσίας, ο μηχανικός του κολοσσού των αερομεταφορών μίλησε ευθέως για κενά ασφαλείας.

«Ο πληροφοριοδότης ισχυρίστηκε ότι του είπα να κλείσει το στόμα του όταν έκανε σαφείς τις ανησυχίες του για τα κατασκευαστικά προβλήματα, ενώ παράλληλα μετατέθηκε και από το πόστο του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Boeing πάντως, έχει αμφισβητήσει τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν εντόπισε δυσλειτουργίες στα σχεδόν 700 εν λειτουργία αεροσκάφη της, ενώ επίσης με δήλωσή της υπερασπίστηκε την ακεραιότητα του παγκόσμιου στόλου της, που έχει μεταφέρει με ασφάλεια δισεκατομμύρια επιβάτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.