ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

CDC: Η Ελλάδα βγήκε από την «κόκκινη λίστα» – Ανήκει πλέον στους ασφαλείς προορισμούς

Πλέον, καμία χώρα δεν βρίσκεται στο «Επίπεδο 4»

CDC: Η Ελλάδα βγήκε από την «κόκκινη λίστα» – Ανήκει πλέον στους ασφαλείς προορισμούς

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) ανακοίνωσαν ότι αφαίρεσαν σχεδόν 90 διεθνείς προορισμούς, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα, από τη λίστα των χωρών στις οποίες συνιστούσαν στους Αμερικανούς «να μην ταξιδεύουν» λόγω της πανδημίας.

Την περασμένη εβδομάδα τα CDC ανέφεραν ότι θα αναθεωρήσουν τις συστάσεις τους και ότι θα διατηρήσουν το «Επίπεδο 4» (δηλαδή τη σύσταση «Αποφύγετε το ταξίδι») μόνο «για ειδικές συνθήκες», όπως για παράδειγμα αν αυξηθούν ραγδαία τα κρούσματα σε κάποια χώρα, αν εμφανιστεί κάποια παραλλαγή ανησυχίας ή αν καταρρεύσει το σύστημα υγείας σε κάποια περιοχή.

Πλέον, καμία χώρα δεν βρίσκεται στο «Επίπεδο 4».

Για τις χώρες και τις περιοχές που έπεσαν στο «Επίπεδο 3» παραμένει η σύσταση προς τους ανεμβολίαστους Αμερικανούς να αποφεύγουν τα ταξίδια. Μεταξύ αυτών είναι όλες οι χώρες της Ευρώπης, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ, η Τουρκία, η Αυστραλία, το Χονγκ Κονγκ, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα και η Ρωσία. Στο «Επίπεδο 3» παραμένουν οι ΗΠΑ, το Μεξικό και ο Καναδάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, μέχρι την περασμένη εβδομάδα, 89 χώρες παρέμεναν στο «Επίπεδο 4» και μεταξύ αυτών ήταν σχεδόν ολόκληρη η ευρωπαϊκή ήπειρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.