ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Δείτε πώς αποθηκεύονται οι αποσκευές στην κοιλιά του αεροπλάνου (βίντεο)

Το βίντεο των 30 δευτερολέπτων αναρτήθηκε στο λογαριασμό του στο TikTok και έγινε viral

Δείτε πώς αποθηκεύονται οι αποσκευές στην κοιλιά του αεροπλάνου (βίντεο)

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς και πού αποθηκεύονται οι αποσκευές σε ένα αεροπλάνο; Ενα timelapse βίντεο έχει συγκεντρώσει την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο υπάλληλος αεροδρομίου Κρις κατέγραψε τον εαυτό του στο εσωτερικό ενός αεροπλάνου, περιμένοντας να φτάσουν οι 110 αποσκευές μέσω ενός φορητού μεταφορικού ιμάντα.

Το βίντεο των 30 δευτερολέπτων αναρτήθηκε στο λογαριασμό του στο TikTok και μαγνήτισε τους θεατές που «πάντα ήθελαν να μάθουν πώς στοιβάζονται οι βαλίτσες στις πτήσεις».

Ιδού πώς αποθηκεύονται οι αποσκευές στο αεροπλάνο

Όπως βλέπει κανείς, στην αρχή του βίντεο, ο Κρις σέρνει τον μεταφορικό ιμάντα στο εσωτερικό του αεροσκάφους και αρχίζει να στοιβάζει τις βαλίτσες τη μία επάνω στην άλλη. Καθώς έρχονται περισσότερες αποσκευές και ο χώρος γεμίζει, ο Κρις κονταίνει τον ιμάντα και συνεχίζει να τοποθετεί με τάξη τις βαλίτσες.

@chrizz300

Daily stacking💼✈️ #airpor #travellife #travel #fyp #plane #fypage #viral #ramp #workout #life #timelapse #2023 #foryoupage

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Σε ένα άλλο βίντεο, ο Κρις, όπως γράφει στην λεζάντα, στοιβάζει 104 αποσκευές σε ένα αεροπλάνο με μικρότερο χώρο. Για να βεβαιωθεί ότι δεν μετακινούνται, μετά από κάθε σειρά αποσκευών, δένει ένα σφιχτό δίχτυ που μοιάζει με κουρτίνα και το οποίο συνδέεται στο ταβάνι από το πάτωμα.

https://www.tiktok.com/@wheos__/video/7188054523154320646?referer_url=www.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fviral-binteo-pos-apothikeyontai-aposkeyes-aeroplano&refer=embed&embed_source=121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_blank&referer_video_id=7188054523154320646

Σύμφωνα με το Clever Journey, οι αποσκευές τοποθετούνται στα ανώτερα στρώματα των αεροσκαφών μεταφοράς εμπορευμάτων ή στα κατώτερα καταστρώματα των επιβατικών αεροσκαφών.

Το πρώτο TikTok έχει προβληθεί πάνω από 8,2 εκατομμύρια φορές και έχει λάβει χιλιάδες σχόλια. «Πάντα αναρωτιόμουν πώς γίνεται αυτό» έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος είπε: «Δεν είχα ποτέ συνειδητοποιήσει πόση δουλειά απαιτείται, δεν ήξερα ότι έπρεπε να πακεταριστούν έτσι!» ενώ ένας τρίτος παραδέχτηκε: «Μια κλειστοφοβική δουλειά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.