ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν προλαβαίνουν τους νεκρούς από τα τροχαία στην Κρήτη – Εθνική ντροπή ο περιβόητος ΒΟΑΚ

Κατά 50% αυξήθηκαν οι εισαγωγές ασθενών στις ΜΕΘ

Δεν προλαβαίνουν τους νεκρούς από τα τροχαία στην Κρήτη – Εθνική ντροπή ο περιβόητος ΒΟΑΚ

Σε εθνική ντροπή έχει εξελιχθεί ο περιβόητος ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης). Είναι υπό σχεδιασμό αυτοκινητόδρομος στην Ελλάδα και ο μοναδικός στην Κρήτη και γενικότερα σε νησί της Ελλάδας.

Καθώς ενώνει την δυτικότερη πόλη της Κρήτης, Καστέλι Κισάμου με την ανατολικότερη, Σητεία, ο αυτοκινητόδρομος αντιπροσωπεύει έναν μεγάλο διάδρομο ανατολής-δύσης στην Κρήτη (294 χλμ).

Ένα ταξίδι στην Κρήτη και η διάσχισή του θα δώσει πολλές εξηγήσεις στα ερωτήματα πολλών: Πώς γίνεται να γίνονται τόσα ατυχήματα στον κεντρικό τους άξονα;

Η απάντηση απλή: Η έλλειψη φωτισμού και οι λωρίδες που είναι μόνο δύο (μια για κάθε κατεύθυνση) συνθέτουν το σκηνικό.

Τα νοσοκομεία στην Κρήτη είναι γεμάτα από θύματα τροχαίων ατυχημάτων, με τους γιατρούς να κάνουν έκκληση στους οδηγούς για πιο συνετή οδήγηση.

Ο Στέλιος Κτενιαδάκης, αναπληρωτής διοικητής στο «ΠΑΓΝΗ» και ο Γιάννης Λιονάκης, πρόεδρος Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α, μίλησαν για την θλιβερή κατάσταση στο νησί.

«Φέτος η κατάσταση είναι δραματική. Μέχρι στιγμής 15 νεκροί καταγράφονται επισήμως ως θύματα τροχαίων ατυχημάτων, ενώ υπάρχουν και πολλοί άλλοι που έχουν καταλήξει, τα οποία περιστατικά δεν καταγράφονται γιατί οι ασθενείς πεθαίνουν μέσα στα νοσοκομεία» δήλωσε ο κ. Κτενιαδάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κτενιαδάκης, οι οδηγοί που εμπλέκονται στα τροχαία δεν είναι στην πλειονότητά τους τουρίστες αλλά Κρητικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.