ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Κατερίνης – Πότε θα ισχύσουν

Διακοπή κυκλοφορίας στη σήραγγα

Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Κατερίνης – Πότε θα ισχύσουν

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης στη σήραγγα Κατερίνης (σήραγγα Τ4).

Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 και κατά τις ώρες 23.00 έως 07.00 της επόμενης ημέρας ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, εάν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τον νότιο έως τον βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (434 έως 438 χιλιόμετρο) και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους. Η ΕΛ.ΑΣ. συνιστά στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.