ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εγκλωβισμένοι για 20 ώρες στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης 100 Έλληνες – «Μας έχουν αφήσει νηστικούς» (βίντεο) (upd)

«Δεν ξέρουμε πότε θα φύγουμε - Μας λένε για 13:40 μάλλον, αλλά κανεις δεν ξέρει»

Εγκλωβισμένοι για 20 ώρες στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης 100 Έλληνες – «Μας έχουν αφήσει νηστικούς» (βίντεο) (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 10:35) Εγκλωβισμένοι για 20 ώρες στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης παραμένουν 100 Έλληνες που σκόπευαν να ταξιδέψουν προς την Αθήνα.

Επιβάτης που είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν υποστεί ταλαιπωρία επί 20 ώρες, πλέον, είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι η πτήση επρόκειτο να αναχωρήσει στις 18:25 το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο μέχρι σήμερα το πρωί δεν έχει πραγματοποιηθεί. Όπως ενημερώθηκαν, η πτήση έχει ακυρωθεί.

«Μας έχουν αφήσει νηστικούς» κατήγγειλε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εκπρόσωπος της ελληνικής πρεσβείας στην Ουγγαρία βρίσκεται στο αεροδρόμιο δίπλα στους Έλληνες, ωστόσο τους ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούν να παρέμβουν και να τους βοηθήσουν με κάποιο τρόπο. Συγκεκριμένα, όπως τους μεταφέρθηκε, η πτήση είναι ιδιωτικής εταιρείας.

Από την πλευρά της μια άλλη Ελληνίδα επιβάτης λέει:

«Είμαστε ακόμα στο αεροδρόμιο και δεν ξέρουμε πότε θα φύγουμε. Μας λένε για 13:40 μάλλον, αλλά κανεις δεν ξέρει. Από χθες ήταν να πετάξουμε 18:25. Μίλησα και με το προξενείο εδώ, αλλά δεν μπορούσε να μας βοηθήσει.

Από τη Ryanair δεν έχει έρθει κανένας εκπρόσωπος να μας ενημερώσει. Χθες ήρθε η αστυνομία να μας βγαλει από το gate που ήμασταν για να βάλουν άλλη πτήση και φυσικά ο κόσμος άρχισε να φωνάζει. Στο τέλος απλά φύγαμε και περιφερόμαστε σε όλο το αεροδρόμιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.